Sista inlägget i bloggen

 

Jordbruksverket är utsedd till utvecklingsmyndighet för ett av regeringens fyra uppdrag kring digitalisering och ska verka för en smartare livsmedelskedja. Bloggen har varit en del i arbetet med det uppdraget. I och med att uppdragen ska slutredovisas i början av 2019 kommer vi inte längre uppdatera bloggen. Den kommer dock att finnas kvar ett tag så att inlägg går att söka fram.

untitled

Foto: Shutterstock

Digitalisering av lantbruket är viktigt för att stärka konkurrenskraften. Nya digitala lösningar som underlättar eller effektiviserar vardagen för lantbruket utvecklas hela tiden och vi har bara sett början. Det finns stort behov av att sprida kunskap om möjligheter som finns för svenska lantbruksföretag och även vad olika aktörer gör för att öka kunskapen. Det är viktigt att hitta synergier och möjliga samverkansformer i det arbetet och att undvika dubbelarbete. Det är det vi har velat bidra till med hjälp av den här bloggen.

Tack för att ni har läst! Finns det tankar och funderingar får ni gärna höra av er till mig eller någon annan av skribenterna i denna blogg.

/Anne Hansson

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s